Δημήτριος Δρακωτός MD - Πλαστικός Χειρουργός

Ο Δρ Δημήτριος Δρακωτός σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε με συνολικό βαθμό «Λίαν Καλώς».
Στη συνέχεια υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος αξιωματικός . Κατά τη διάρκεια της θητείας του εργάστηκε ως βοηθός της χειρουργικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και εν συνεχεία του Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση τη στρατιωτικής του θητείας συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Κλινική Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» της Σύρου.
Εν συνεχεία μετέβη στη Γερμανία όπου και εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Λειτουργικής Ρινοπλαστικής της Κλινικής ΩΡΛ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ντύσσελντορφ κάτω από την καθοδήγηση του καθηγητή Prof. Dr. med. Thomas Hoffmann. Ο επόμενος σταθμός του ήταν η Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής & Άκρας Χειρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έρλανγκεν, στο Πανεπιστήμιο «Friedrich Alexander» ‘Ερλανγκεν-Νυρεμβέργης. Εκεί είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της Επανορθωτικής Χειρουργικής και της Χειρουργικής άκρας χειρός καθώς και με το πεδίο της μικροχειρουργικής.
Στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου MLK «Martin Luther Krankenhaus» , ως Ακαδημαϊκό Τμήμα του Charite στο Βερολίνο εργάστηκε ως εσωτερικός βοηθός της κλινικής. Υπό τη διεύθυνση του Prof. Dr. Dr. med. Johannes C. Bruck και με επιστημονικό πεδίο μεταξύ άλλων την αισθητική χειρουργική προσώπου και την χειρουργική μαστού απέκτησε σημαντική εμπειρία στους παραπάνω τομείς της πλαστικής χειρουργικής. Παράλληλα εργάστηκε στην φημισμένη ιδιωτική κλινική «Clinica Vita» του Βερολίνου με αποκλειστικό αντικείμενο την αισθητική πλαστική χειρουργική.

Video Gallery

 • Συχνότερα γυναικολογικά προβλήματα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού

  playbutton
 • Είναι επικίνδυνη η εγκυμοσύνη μετά τα 40?

  playbutton
 • Πώς πρέπει να αντιμετωπίζει η γυναίκα το τεστ ΠΑΠ

  playbutton
 • Συνέντευξη του Γυναικολόγου κ. Ανδρέα Κόμη

  playbutton
 • Test Pap Mastou

  playbutton
 • Τοκετός σε Ισχιακή Προβολή

  playbutton