Μαρτυρίες Ασθενών

Stefanos S.

Very pleasant and helpful staff and the doctor is very professional and easy going explaining everything you need to know. All this makes you feel very comfortable and safe!

Δήμητρα Κ.

Ο κ. Κόμης με παρακολούθησε στην πρώτη εγκυμοσύνη, έμεινα πολύ ευχαριστημένη και τώρα με παρακολουθεί στην δεύτερη. Εξαιρετική ανθρώπινη προσέγγιση!

Γεωργία Α.

Επισκέφθηκα το ιατρείο του κ. Κόμη για την δεύτερη εγκυμοσύνη μου και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από το προσωπικό, αλλά και από τον κ. Κόμη που με την εμπειρία του και την εξειδικευμένη γνώση του με κατηύθυνε να επιλέξω την πιο κατάλληλη επέμβαση που θα είχε το σωστότερο και εγκυρότερο αποτέλεσμα.

Γεωργία Τ.

Εξαιρετικός επιστήμονας, με μεγάλη γνώση στο αντικείμενο του. Θετική και ανθρώπινη προσέγγιση και εξαιρετικό προσωπικό. Έκανα όλα τα τεστ και στις 2 εγκυμοσύνες και πάντα έφευγα από το ιατρείο του με σιγουριά.

Σπύρος Κ.

Εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος. Γιατρέ ευχαριστούμε για όλα.

Αγγελική Λ.

Εξαιρετικός επιστήμονας που με παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης μου εγκυμοσύνης. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Φωτεινή Γ.

Ένας γλυκύτατος υπέροχος και προσιτός άνθρωπος. Καθοριστική η συμβολή του καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης εγκυμοσύνης μου. Εξαιρετικός γιατρός στο αντικείμενό του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο και στις δύο κοπέλες που έχει δίπλα του.

Εύη Κ.

Νιώθω τόσο τυχερή που στην εγκυμοσύνη μου είχα γιατρό τον κ. Κόμη. Θεωρώ ότι δεν θα μπορούσε να είναι κανένας άλλος. Επεξηγηματικός, καθησυχαστικός και πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμουν.

Ελένη Π.

Σας ευχαριστούμε που είστε πλάι μας σε όλο αυτό το θαύμα της μητέρας φύσης για τρίτη φορά!!!Είσαι καταπληκτικός άνθρωπος και επαγγελματίας, είσαι ένας και μοναδικός γιατρέ μου!!!

Σελίδα 1 από 4

Μαρτυρίες Ασθενών

  • fb
  • insta
  • yt

Copyright © 2021 All Rights Reserved
Ιατρικό Marketing by

hsLogo200px