Μαρτυρίες Ασθενών

Ζ.Τ.

Επισκέφθηκα τον κύριο Κόμη, κατόπιν παρότρυνσης του ιατρού μου, για την αυχενική διαφάνεια. Μόνο καλά λόγια έχω να πω!

Ευγενέστατοι και χαμογελαστοί όλοι τους. Και εκείνος και η βοηθός του και η γραμματέας του. Αν δεν είχα συγκεκριμένο γυναικολόγο σίγουρα θα τον επέλεγα γιατί θεωρώ ότι ο γυναικολόγος πρέπει να καθησυχάζει τις γυναίκες και εκείνος το έκανε 100%.Μετά από 2 μέρες μου τηλεφώνησε ο ίδιος να με ενημερώσει ότι είναι όλα καλά! Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι τα καλύτερα.

Ελένη Μ.

Εξαιρετικός γιατρός κ με καταπληκτικό team! Από την γραμματέα, την μαία μέχρι κ τον ίδιο μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Εξυπηρετικοί, πάντα πρόθυμοι να λύσουν απορίες.. Ο τοκετός ήταν μια αξέχαστη εμπειρία την οποία την έκαναν ακόμη καλύτερη!!! Ευχαριστούμε για όλα!!

Αθηνά Δ.

Εξαιρετικός Γιατρός, άψογα καταρτισμένος επιστήμονας και υπέροχος άνθρωπος. Όμορφος και ζεστός χώρος που εμπνέει εμπιστοσύνη. Το προσωπικό είναι ανάλογο του Ιατρού.

Ελένη Κ.

Το καλύτερο team, που μας καθοδήγησε με ασφάλεια στο ταξίδι της εγκυμοσύνης. Ο κ. Κόμης πέρα από απόλυτα καταρτισμένος επιστήμονας, με ανθρωπιά που σπανίζει...μας καθησύχαζε με γλυκό τρόπος στις αγωνίες μας και σε συνεργασία με την μαία Βίκυ φέραμε με φυσιολογικό τοκετό κ παντελώς ανώδυνα το μωρό μας στον κόσμο! Η Βίκυ μεταδίδει σιγουριά κ ασφάλεια κ δεν έφυγε στιγμή από δίπλα μας, δεν υπάρχουν λόγια για να πούμε ευχαριστώ!

Όλγα Ρ.

Ο καλύτερος γυναικολόγος ΚΑΙ άνθρωπος με διαφορά....Επιστημονικά καταρτισμένος προσηνής, επεξηγηματικός και ανθρώπινος. Αισθάνθηκα ασφαλής και οικεία. Εξαιρετικό και το προσωπικό που επανδρώνει το πεντακάθαρο ιατρείο του -το οποίο  ειρήσθω  εν παρόδω είναι από τα ωραιότερα που έχω επισκεφθεί,ίσως το ωραιότερο! Ανεπιφύλακτη η σύσταση!

Δήμητρα Μπ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον γιατρό Ανδρέα Κόμη καθώς και τη μαία του τη Βικούλα που κρατάω στην αγκαλιά μου τα υγιέστατα διδυμάκια μου. Ήταν συνοδοιπόροι στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου και νιώθω πολύ τυχερή που τους γνώρισα. Πάντα ήρεμοι και ευγενικοί, ο γιατρός καταρτισμένος και καλός γνωστής του αντικειμένου του στάθηκαν δίπλα μου συμβουλεύοντας με σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Πάντα εκεί και πάντα σωστός σε όλα! Ευχαριστώ γιατρέ μου!

Stefanos S.

Very pleasant and helpful staff and the doctor is very professional and easy going explaining everything you need to know. All this makes you feel very comfortable and safe!

Δήμητρα Κ.

Ο κ. Κόμης με παρακολούθησε στην πρώτη εγκυμοσύνη, έμεινα πολύ ευχαριστημένη και τώρα με παρακολουθεί στην δεύτερη. Εξαιρετική ανθρώπινη προσέγγιση!

Γεωργία Α.

Επισκέφθηκα το ιατρείο του κ. Κόμη για την δεύτερη εγκυμοσύνη μου και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από το προσωπικό, αλλά και από τον κ. Κόμη που με την εμπειρία του και την εξειδικευμένη γνώση του με κατηύθυνε να επιλέξω την πιο κατάλληλη επέμβαση που θα είχε το σωστότερο και εγκυρότερο αποτέλεσμα.

Σελίδα 1 από 4

Μαρτυρίες Ασθενών

  • fb
  • insta
  • yt

Copyright © 2021 All Rights Reserved
Ιατρικό Marketing by

hsLogo200px